DRUGI SASTANAK „RAZVOJ RURALNOG TURIZMA U KONAVLIMA“

Slika /arhiva/090316-konavle-w.jpg

POZIV ZA NOVINARE

Pozivamo Vas na 2. sastanak „Razvoj ruralnog turizma u Konavlima“ na kojemu će sudjelovati državni tajnik Ivo Mujo, a održat će se u ponedjeljak, 16. ožujka 2009. s početkom u 11,00 sati, u Domu kulture, Čilipi.

Ministarstvo turizma koordinator je pilot programa „Razvoj ruralnog turizma u Konavlima“ s ciljem objedinjavanja i promidžbe ugostiteljsko-turističke ponude destinacija ruralnog turizma. Uz izvješće javnog i privatnog sektora o do sada realiziranim projektima i planovima, na ovom će sastanku biti predstavljeni novi programi Ministarstva turizma namijenjeni sufinanciranju ruralnog turizma.

Na sastanak u Čilipima pozvani su predstavnici turističkih agencija i zajednica, predstavnici lokalne samouprave, agencije za razvoj, te gospodarske i obrtničke komore, kao i registrirani pružatelji ugostiteljsko-turističkih usluga ovoga područja.

Uz predstavljanje programa Ministarstva turizma „Novi turistički proizvod“, bit će dodijeljene i zahvalnice sudionicima akcije „Mirisi Božića u Konavlima“. 
 



Najave