Destinacijska tvrtka Meeting Point International počela poslovanje u Hrvatskoj

Slika /arhiva/meeting-point-i-L.jpg

Jedna od vodećih destinacijskih turističkih kompanija Meeting Point International (MPI), koja posluje u brojnim zemljama svijeta, počela je poslovati i u Hrvatskoj otvorivši urede Dubrovniku, Splitu, Poreču i Rijeci gdje im je i sjedište, izvijestili su danas iz te tvrtke ističući da su se na to odlučili zbog turističkog potencijala Hrvatske i njenog sve izrazitijeg profiliranja na međunarodnoj turističkoj karti.

U Hrvatskoj će MPI poslovanje prvenstveno bazirati na hotelskim rezervacijama, operacijama, organizaciji transfera i izleta, a kroz ponudu hrvatskog turističkog proizvoda planiraju ostvariti i razvoj poslovanja te dodatno oplemeniti ponudu prema svojim poslovnim partnerima na globalnoj razini.

Otvaranja ureda u Hrvatskoj čelni ljudi te tvrtke objašnjavaju i time što je Hrvatska zadnjih nekoliko godina sve popularnija turistička destinacija koju je 2011. posjetilo gotovo 10 milijuna stranih turista, a osim svoje nadaleko poznate i popularne obale koju krasi čak 1.244 otoka, Hrvatska je i jedna od trenutno najvažnijih turističkih odredišta bogata nacionalnim parkovima i lokacijama svjetske baštine pod zaštitom UNESCO-a.

Tvrtka MPI Hrvatska u potpunosti je u vlasništvu MPI Grupe, a na poziciju izvršnog direktora imenovan je Denis Jukić, koji je u hrvatskom turizmu prisutan dugi niz godina i do sada je upravljao nekim od vodećih domaćih turističkih i hotelskih kuća poput Jadranskih luksuznih hotela, Atlasa i drugih.

MPI u svijetu 'servisira' više od tri milijuna gostiju diljem svijeta, a posluju u nizu zemalja. (Hina)



Pisane vijesti