Dani Daruvara na Lošinju 6. i 7. rujna

Slika /arhiva/Losinj-foto-m-vrdoljak-1w.jpg

U Malom Lošinju, 6. i 7. rujna 2014. godine održava se manifestacija koja spaja zelenu i plavu Hrvatsku, ovaj put predstaviti će se turistička ponuda grada Daruvara. Lošinjani i njihovi mnogobrojni gosti imati će priliku upoznati turističku ponudu Daruvara i kušati specijalitete koji će biti izloženi na Trgu Republike Hrvatske u vremenu od 10.00 do 23.00 sata.

Manifestacija „Dani Daruvara na Lošinju“ je prodajno-izložbenog karaktera poljoprivrednih proizvoda uzgojenih na tradicijski i ekološki način, tradicijskih obrta, a prezentirati će se turistička ponuda Daruvara. „Dani Daruvara na Lošinju“ organizirani su suradnjom turističkih zajednica i gradova Malog Lošinja i Daruvara.

Otvorenje manifestacije „Dani Daruvara na Lošinju“ je 6. rujna u 10 sati, kada će u sklopu programa nastupiti Lošinjske mažoretkinje i Folklorno društvo Manfrina iz Malog Lošinja te tamburaški sastav „Daruvarski veseljak“ iz Daruvara. U nastavku programa predviđen je, u 10.30 sati, start je 2. Lošinjske regate pasara na vesla.

Zanimljivo je da se istog dana održava 15. Škola ljekovitih činitelja u Lječilištu u Velom Lošinju, koju niz godina organizira prim. mr. sc. Goran Ivanišević, čime znanstvenici iz zemlje i inozemstva svojim radom i sudjelovanjem doprinose razvoju zdravstvenog turizma Lošinja i Hrvatske.



Najave