Dani čokolade od 7. do 9. prosinca

Slika /arhiva/opatija-by-bd.jpg

Dani čokolade, na kojima će posjetitelji moći kušati i kupiti razne čokoladne proizvode i sudjelovati na drugim "čoko" događajima, održavaju se od 7. do 9. prosinca u Opatiji.

Na opatijskoj Ljetnoj pozornici bit će predstavljene, moći će se kušati i kupiti čokoladne delicije raznih proizvođača, a u hotelima i ugostiteljskim objektima bit će ponuđena jela i pića od čokolade.

Za posjetitelje će biti priređene čokoladne radionice, zabavni programi te čokoladne masaže. Najavljeni su svečano rezanje torte "Lungomare", oslikavanje lica djece i čokoladni disko te predstave za djecu.

Održat će se škola spravljanja slastica, radionica o izradi čokoladnih delicija ukrašenih zlatom, izložba čokoladnih jaslica, radionica kreativnog pisanja za djecu i radionica o nastanku čokolade.

Dani čokolade dio su projekta "Zima u Opatiji", koji je počeo 1. prosinca "Ledenom čarolijom", tj. otvorenjem klizališta i Božićnim sajmom. "Zima u Opatiji" obuhvaća više događaja do 1. ožujka 2013., a ostvarit će se u suradnji Festivala Opatije, Turističke zajednice grada Opatije i Hrvatskog muzeja turizma.



Najave