Adria Hotel Forum o rješenjima za investiranje u hotelijerstvo

Slika /arhiva/AHF_adriahotelforum_016.JPG

Na najvećoj regionalnoj hotelsko-investicijskoj konferenciji Adria Hotel Forum (AHF) u Zagrebu 10. i 11. veljače okupit će se 300-tinjak domaćih i stranih stručnjaka,  te će uz ostalo raspraviti deset glavnih izazova i ograničenja za hrvatsko hotelijerstvo, ponuditi rješenja za njihovo svladavanja i uputiti ih mjerodavnim institucijama.

Forum se ove godine održava četvrti put te će iznova na jednom mjestu okupiti investitore, hotelijere, konzultante i turističke dužnosnike, koji će raspraviti problematiku investiranja u hrvatskom i turizmu regije te što treba učiniti Hrvatska kako bi privukle velike i kvalitetne investicije.

Dolazak je potvrdio i ministar turizma Anton Kliman te njegove kolege odnosno dužnosnici zaduženi za turizam iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine te Slovenije, a bit će tu i gotovo svi najvažniji domaći hotelijeri, od Jadranskih luksuznih hotela, Istraturista, Maistre, Jadranke i Valamara do Blu Suna, HUP-Zagreba i drugih, kao i predstavnici HBOR-a, banaka i osiguravatelja.

Ministar turizma Anton Kliman sudjelovat će na otvorenju Adria Hotel Foruma, s početkom u 9.00 sati (Hotel Sheraton Zagreb, Kongresna dvorana) te će sudjelovati na okruglom stolu - Plan razvoja regije, s početkom u 11.15 sati.

 



Najave