Adria Hotel Forum 13. i 14. veljače o važnosti investicija

Slika /arhiva/adria-hotel-forum-013.jpg

Na 1. Adria Hotel Forumu, 13. i 14. veljače u Zagrebu, oko 120 domaćih i stranih sudionika imat će priliku čuti najnovije informacije iz svjetskog i hrvatskog hotelijerstva te raspraviti potrebu investicija u hotelskom sektoru bez čega nema daljeg napretka niti održivog razvoja hrvatskog turizma. Na tom će skupu o važnosti investicija u hotelijerstvu govoriti i predstavnici svjetski poznatih hotelskih lanaca Hiltona i InterContinetal Grupe.

Drugog dana Forum će se baviti destinacijskim menadžmentom i potrebom suradnje javnog i privatnog sektora, zelenim graditeljstvom te izvorima financiranja. Predstavit će i tri velika investicijska projekta u Hrvatskoj, Palaču Oršić iz Varaždina, Golf park Dubrovnik te Specijalne rehabilitacijske bolnice Varaždinske toplice.

O stanju i očekivanjima u hrvatskom hotelijerstvu govorit će predstavnici nekoliko velikih hotelskih kuća u Hrvatskoj, među kojima i Kristian Šustar, ujedno i predsjednik Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) u čijoj se suorganizaciji Forum održava. 



Najave