Erasmus+: Sport Info dan 30. siječnja 2018. godine u Bruxellesu

Slika /AAA_2020_MINTIS/sport_arhiva/200124_erasmussport.jpg

Europska komisija i Izvršna agencija za obrazovanje, audiovizualnu politiku i kulturu (EACEA) organizirat će Erasmus+: Sport Info dan 30. siječnja 2018. godine u Bruxellesu kako bi informirali potencijalne prijavitelje o programu Erasmus +: Sport i njegovim mogućnostima financiranja.

U tijeku je Poziv na podnošenje prijedloga za program Erasmus+: Sport za 2018. godinu na koji se mogu prijaviti sve neprofitne organizacije koje djeluju u području športa odnosno športske udruge te tijela javne vlasti i obrazovne institucije koje se bave znanstvenim radom ili obrazovanjem kadrova u športu. Rok za podnošenje projektnih prijedloga je 5. travnja 2018. godine.

Info dan će otvoriti Tibor Navracsics, povjerenik Europske komisije za obrazovanje, mlade, kulturu i šport. Sudionici će raspravljati o politikama u ovome području te dijeliti savjete i korisne informacije za pripremu i podnošenje projektnih prijedloga, uključujući i financijske aspekte dodjele sredstava. Ovo događanje bit će također prilika za susret i povezivanje s potencijalnim partnerima, kao i prezentaciju dosadašnjih primjera uspješnih projekata u području športa.

Sudjelovanje na info danu ograničeno je na najviše dva predstavnika po organizaciji. Europska komisija će na svojim internetskim stranicama osigurati video prijenos na sljedećim jezicima: engleski, francuski, njemački, španjolski i talijanski.

Više informacija o programu, registraciji i mogućnostima praćenja video prijenosa možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Pisane vijesti