Poziv na radionicu u Zagrebu za potencijalne prijavitelje na natječaje za program Erasmus + Sport

Slika /AAA_2020_MINTIS/sport_arhiva/200124_erasmussport.jpg

​Središnji državni ured za šport organizira besplatnu jednodnevnu radionicu osmišljavanja i razrade projektnih ideja koja će se održati 4. ožujka 2020. godine u hotelu Dubrovnik, Gajeva ulica 1, s početkom u 10:00 sati.

Središnji državni ured za šport organizira besplatnu jednodnevnu radionicu osmišljavanja i razrade projektnih ideja za potencijalne prijavitelje na natječaje za program Erasmus + Sport.

Radionica će omogućiti sudionicima stjecanje primjenjivih znanja te će u prvom dijelu radionice sudionici imati priliku naučiti kako registrirati športsku udrugu na portalu Europske komisije, što će odmah moći i učiniti. Također, sudionici će imati priliku naučiti gdje pronaći i kako pripremiti odgovarajuće obrasce te gdje se nalazi vodič za prijavitelje i ostala dokumentacija. U drugom dijelu radionice održat će se praktične vježbe iz izrade projektnog prijedloga, stoga sudionici, ako imaju mogućnost, trebaju ponijeti sa sobom prijenosno računalo.

Radionica će se održati se u Zagrebu, 4. ožujka 2020. godine – hotelu Dubrovnik, Gajeva ulica 1, s početkom u 10:00 sati.

Registracija sudionika započinje u 09:45, a traje do 10:00 sati.

Sudjelovanje na radionici moguće je isključivo putem prijave, a predstavnici neprofitnih športskih udruga koji se žele prijaviti, iste moraju poslati u ime organizacije Predstavnici športske udruge se mogu prijaviti isključivo putem on-line prijave u kojoj moraju navesti ispred koje športske udruge dolaze. Samo jedan predstavnik iz svake športske udruge može sudjelovati na radionici. Broj prijava ograničen je na 35 sudionika te će prijave nakon ispunjenja kvote biti zatvorene.

Organizator osigurava osvježenje i ručak za vrijeme trajanja radionice.

Napomena: radionica je namijenjena sudionicima koji već razmatraju prijavljivanje na natječaje za Erasmus + Sport program kako bismo im pomogli u detaljnoj razradi njihovih projektnih ideja.

Pisane vijesti