Potpisan ugovor o promidžbi regionalnog avio programa

Slika /arhiva/osijek-zrac-luka-w.jpg

Ugovor o udruženom oglašavanju za promidžbu avio programa linije Osijek-Frankfurt, kompanije "Ryan Air", vrijedan 1,5 milijuna kuna, potpisali su danas predstavnici Zračne luke Osijek, turističkih zajednica Osječko-baranjske županije i grada Osijeka te Hrvatske turističke zajednice.

Niskotarifna zrakoplovne kompanije "Ryan Air" će od 6. svibnja uspostaviti zrakoplovnu liniju Osijek-Frankfurt s dva leta tjedno.

Prema riječima Antonia Sobola, direktora Turističke zajednice Osječko-baranjske županije, ovaj ugovor o udruženom oglašavanju izuzetno je značajan za razvoj kontinentalnog turizma. Očekuje da će se i iz drugih dijelova Hrvatske koristiti ta linija, a samim tim i biti gosti Osijeka i drugih turističkih destinacija.

Također je bitno što promidžba podrazumijeva i informiranje stranih turista o mogućnostima avio dolaska u ovaj dio Hrvatske, kazao je Sobol.

Hrvatska turistička zajednica ugovor financira s 25 posto, a ostalo su sredstva Zračne luke Osijek, Turističke zajednice Osječko-baranjske županije i TZ Grada Osijeka. (Hina)



Pisane vijesti