Ideje za posezonska putovanja u novom broju tipTravel magazina

Ideje za putovanja od sjevera do juga Dalmacije u razdoblju kasnog ljeta i rane jeseni glavna su tema novog broja tipTravel magazina. Jeste li već istražili ruralnu priču krajnjeg juga Hrvatske, obišli lokacije na kojima je snimana planetarno popularna serija Igra prijestolja, odmarali na rajskim plažama, ostvarili svoje nautičke pustolovine u razvedenom dalmatinskom  arhipelagu, divili se najljepšem zalasku sunca?

Novi broj donosi intervju s direktoricom Sektora za turizam pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, Leilom Krešić-Jurić, od trendova predstavlja pustolovni turizam, a od inozemnih odredišta egzotičan Bali. Tu su i priče ostalih hrvatskih primorskih i kontinentalnih odredišta, najave događanja u predstojećem razdoblju te niz drugih zanimljivosti i korisnih informacija.

U suradnji s partnerima, uredništvo magazina nastavlja darivati čitatelje ulaznicama za koncerte, predstave i festivale diljem Hrvatske te zanimljivim novitetima nakladnika.

TipTravel magazine izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku te je svim čitateljima dostupan bez naknade. Sva izdanja magazina možete pronaći na platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na iOS Newsstand aplikaciji, koju je moguće besplatno preuzeti u AppStoreu (dovoljno je upisati 'tipTravel'). Putem aplikacije je, zbog niza interaktivnosti, omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja, a sve poveznice na magazin nalaze se na www.tipTravelMagazine.com



Pisane vijesti