Obnovljeni Hotel Park idući tjedan prima prve goste

Hotel Park u Splitu idući će tjedan, u utorak, primiti prve goste nakon nešto više od osam mjeseci obnove u koju je uloženo 10 milijuna eura od čega je 3,5 milijuna eura sufinancirano iz europskih fondova.

Zgradi, koja se nalazi na atraktivnoj lokaciji kod gradske plaže Bačvice, pripojen je aneks te je nadograđen i četvrti kat čime su kapaciteti hotela sa 57 prošireni na 73 sobe uključujući i šest apartmana.

Direktor hotela Joze Tomaš rekao je u srijedu kako su u rekonstrukciji posebno dizajnirali dvoetažne sobe u kojima je potpuno opremljen, funkcionalan ured odvojen od same hotelske sobe, a dodao je da imaju i izuzetan novi eno-gastronomski koncept, luksuzni spa centar s fitness dvoranom, vanjski bazen na terasi hotela, zimski vrt i konferencijske dvorane.

"Povećanje kvadratura soba, lobija i ostalih hotelskih sadržaja donijeli su stoljetnom centru splitske društvene scene i zasluženu petu zvjezdicu. Prilikom planiranja projekta fokus investitora, tvrtke 'Potestas', bio je na apsolutnom zadovoljavanju svih potreba suvremenog gosta i na parkiralištu hotela nalazi prva punionica za baterije električnih automobila u Splitu", istaknuo je Tomaš.

(Hina)



Pisane vijesti