Malikov slatki dan u Crikvenici

Park na Petaku u Crikvenici će u subotu, 9. svibnja 2015. biti najveselije mjesto u gradu.  U jutarnjim će satima započeti bajkovito i zanimljivo događanje Malikov slatki dan.

Mališani će uživati u promociji ukusnih slastica inspiriranih nestašnim patuljkom Malikom, koji prema legendi živi u duplji stare murve upravo u ovome crikveničkome parku. Prođete li parkom, svakako zastanite na trenutak i potražite Malika, a već duže vrijeme možete poslušati i zabaviti se uz priču o ovome vragolanu, i to u koje god vrijeme želite, zahvaljujući interaktivnoj postavi u parku.ž

Dan posvećen Maliku bit će ispunjen raznovrsnim zabavnim programom za djecu, počevši od zanimljivih radionica i pričaonica.

Kreativce i ljubitelje legendi i mitova svakako će zanimati i javni poziv za odabir suvenira s temom priča, mitova i legendi crikveničkoga kraja, koji je Turistička zajednica grada Crikvenice raspisala i objavila na web stranici www.rivieracrikvenica.com, a otvoren je sve do 30. rujna 2015. Autori najboljih suvenira bit će nagrađeni, a od 18. studenoga do 5. prosinca 2015. u Gradskoj galeriji u Crikvenici održavat će se izložba odabranih suvenira.



Najave