Split domaćin godišnjeg kongresa najveće mreže putničkih agencija u Francuskoj

Hrvatska turistička zajednica u suradnji s turističkim zajednicama Splitsko-dalmatinske županije i grada Splita, domaćin je, do 7. prosinca, godišnjeg kongresa najveće mreže putničkih agencija u Francuskoj – Selectour Afat na kojem će se, u splitskom hotelu Le Meridien Lav, okupiti više od 600 predstavnika turističke industrije i medija.

Kongres će službeno biti otvoren večeras obraćanjem direktora Glavnog ureda HTZ-a Ratomira Ivičića, uz nazočnost direktora Selectour Afat mreže, organizacijskih timova, voditelja putničkih agencija, brojnih partnera te predstavnika francuskih medija.

Zahvaljujući odličnim lanjskim rezultatima s francuskog tržišta te s obzirom na kapacitete i kvalitetu smještaja kongresnog turizma, kao destinacija ovogodišnjeg kongresa odabran je grad Split i Splitsko-dalmatinska županija.

Selectour Afat najveća je mreža putničkih agencija u Francuskoj koja okuplja više od 4000 putničkih agenata i oko 1150 putničkih agencija iz Francuske. Ovaj kongres od iznimne je važnosti za turistički sektor u Francuskoj, a njegovo održavanje upravo u Hrvatskoj prilika je za predstavljanje brojnih komparativnih prednosti destinacije i upoznavanje prisutnih agenata, turoperatora i medija s hrvatskom turističkom ponudom.



Pisane vijesti