Kamp Krk primljen u elitno udruženje "Leading Campings of Europe"

Na sjednici Skupštine udruženja "Leading Campings of Europe" donesena je odluka o primanju novih članova u elitnu udrugu koja okuplja 36 najbolja kampa u Europi, među kojima je od sada i Valamarov kamp Krk, a od ranije se u ovoj prestižnoj skupini nalazi Valamarov kamp Lanterna. Svi članovi "Leading Campings of Europe" moraju imati visoku kategoriju u vlastitoj zemlji ali i minimalno oznaku BEST od strane uglednih udruženja ADAC i ANWB kako bi njihova kvaliteta bila i dodatno potvrđena.

Povodom dodjele ovog velikog priznanja, direktorica prodaje, marketinga, upravljanja prihodima i razvoja kampova u Valamaru, Josipa Bonifačić Cvelić je izjavila: “Od ukupno 21 tisuću kampova u Europi, samo su 36 članovi udruge Leading Campings of Europe - od toga su čak 2 Valamarova kampa, zbog čega smo osobito ponosni. Iz Hrvatske, osim Valamarovih kampova član LCE je još samo kamp Zaton. Biti u samom vrhu europske kvalitete za  brand Camping Adriatic by Valamar znači učvršćivanje pozicije na postojećim, ali i dodatnu mogućnost  izlaska i etabliranja na novim tržištima. Uložili smo velika sredstva i puno truda u kamp Krk i drago nam je što je njegovu vrhunsku kvalitetu prepoznalo ugledno europsko udruženje "Leading Campings of Europe".

Valamar je prošle godine uložio 16 milijuna kuna u cjelovito repozicioniranje kampa Krk, eco-friendly obiteljski kamping resort  smješten nadomak grada Krka. Specifičnost ovog kampa je što ima bazen s grijanom vodom i prekrasnim pogledom na sam grad Krk, te wellness, što ga čini jedinstvenim kamping proizvodom u Hrvatskoj i svojevrsnim hotelom na otvorenom. Ovaj kamp posebno se ističe ponudom koju pruža obiteljima s djecom. Mini i Midi klubovi za manju djecu, Teens Club i Hobby Club za roditelje, uređeni sportski tereni, kao i cjelokupan sadržaj kampa osiguravaju gostima najbolji kamping odmor. Kamp Krk nositelj je certifikata ISO 14001, a njegovu plažu krasi Plava zastava. Ovaj kamp ima naglašene ekološke komponente - unutar kampa zasađeno je više od 300 stabala maslina, uspostavljen je jedinstven sustav biološkog pročišćavanja otpadnih voda, a tako pročišćena voda koristi se za navodnjavanje hortikulture.

Kamp Lanterna koji je u "Leading Campings of Europe" ušao 2011. godine, jedan je od najvećih kampova na hrvatskoj obali. Ovaj višestruko nagrađivani kamp, primio je brojna europska priznanja, uključujući "ADAC Best Camping" te "Diploma of Quality and Merit" koju mu je ovog ljeta dodijelilo međunarodno udruženje kampista (FICC). Veliko priznanje iskazali su mu ponovno i slovenski kampisti, te mu nedavno dodijelili priznanje "Naj kamp 2014" po izboru više od 41 tisuće kampista.

Europska udruga Leading Campings in Europe (LCE), 1994. godine su osnovali vlasnici ponajboljih kampova kako bi zajedničkim nastojanjima i razmjenom iskustava doveli kvalitetu usluge u kampovima do vrhunca. LCE okuplja najkvalitetnije europske kampove od kojih neki bilježe i više od pola stoljeća iskustva. Prioriteti kampova iz LCE je vrhunska usluga i osoblje, stalno unapređenje ponude kampova te iznimna ekološka svijest potvrđena brojnim certifikatima. LCE neprekidno iznova određuje što je to najbolji kamp i najbolja usluga i predstavlja referencu za sve ostale kampove u Europi.



Pisane vijesti