Otvorena godišnja konvencija najvećeg britanskog nezavisnog putničkog udruženja

Hrvatska turistička zajednica u suradnji s TZ Splitsko-dalmatinske županije, domaćin je godišnje konvencije The Travel Network Group (TTNG) s više od 350 predstavnika najuspješnijih britanskih agenata i turoperatora, danas otvorene u splitskom hotelu Le Meridien Lav plenarnom sjednicom, uz nazočnost direktora Glavnog ureda HTZ-a Ratomira Ivičića i pozdravne riječi ministra turizma Darka Lorencina.

''Veliko je zadovoljstvo biti domaćinom ovako važnoga skupa, osobito ako se u obzir uzme važnost britanskoga tržišta u ukupnom turističkom prometu Hrvatske. Hrvatska je posljednjih godina iznimno popularna destinacija, a ovo okupljanje britanskih agenata i turoperatora dodatna je vrijednost u ukupnoj promociji Hrvatske na tržištu Velike Britanije'', naglasio je Ratomir Ivičić.

Tema TTNG-ove treće po redu konvencije je ''Obssesion'', izabrana kako bi istaknula temeljne vrijednosti koje TTNG propagira, ali i dodatno naglasila odlučnost u radu, motivaciji, aktivnostima i odnosima između svih struktura TTNG-a te članova i partnera.

TTNG je najveće nezavisno putničko udruženje u Velikoj Britaniji koje okuplja više od 800 nezavisnih putničkih agencija te surađuje s više od 200 poslovnih partnera (turoperatora, zrakoplovnih kompanija, hotela). Osnovan 1976. godine, TTNG danas broji više od dva milijuna putnika godišnje.

Odabir Splita kao grada domaćina ovogodišnje konvencije veliko je priznanje i promocija za sam grad, ali i Hrvatsku u cjelini.



Pisane vijesti