Ministar turizma Darko Lorencin na VERN' Forumu

Ministar turizma Darko Lorencin sudjelovat će na VERN' Forumu, odnosno panelu pod radnim nazivom „Vrijeme, destinacije, manifestacije... Budućnost hrvatskog turizma?“.

Panel će se održati na Veleučilištu VERN', u petak 5. rujna s početkom u 13.30 sati (dvorana 200, II. kat, Importanne Galleria, Iblerov trg 10).

Uz ministra Lorencina, na panelu će sudjelovati i Ratomir Ivičić, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice, Kristian Šustar, predsjednik Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske te Željko Trezner, direktor Udruge hrvatskih putničkih agencija. Moderatorica panela bit će Nevena Rendeli.

Na panelu će biti obrađene neke od aktualnih tema u hrvatskom turizmu: kakvu je korist imao naš turizam od ulaska u EU, kakvi se rezultati očekuju od ove sezone, što ponuditi turistima umjesto lošeg vremena i očekivati od 2015., kako efikasno staviti u funkciju neiskorištenu državnu imovinu, kako optimalno regulirati vizne režime, kako uspješno provesti Strategiju razvoja turizma do 2020., itd.

KRATKI PREGLED PROGRAMA:

  • 13:30 Pozdrav
  • 13:35 Uvodno izlaganje ministra Darka Lorencina
  • 13:45 Panel diskusija
  • 14:30 Q & A sesija za okupljene i predstavnike medija


Najave