Širenje projekta brendiranja obiteljskog smještaja ''Kvarner Family''

Turistička zajednica Kvarnera intenzivno radi na širenju projekta brendiranja obiteljskog smještaja ''Kvarner Family'', pa je tako nakon održanog niza edukativnih radionica za iznajmljivače, u gotovo svim subregijama Kvarnera, zabilježen veliki interes za uključivanje u ovaj projekt.

Na otoku Krku i na Opatijskoj rivijeri, 18 iznajmljivača zadovoljilo je propisane kriterije brenda ''Kvarner Family'', dok se desetak iznajmjivača na otoku Cresu priprema za ocjenjivanje i uključivanje u projekt.

Također, TZ Kvarnera nastavlja raditi i na razvijanju subrendova s ciljem segmentiranja ponude smještaja, odnosno pružanja upravo one vrste smještaja koju gosti traže te je objavljen i javni poziv ''Kvarner Family - Pet Friendly'', namijenjen iznajmljivačima koji pružaju uslugu smještaja gostima s kućnim ljubimcima, na koji se prijavilo dvadesetak „Kvarner Family“ iznajmljivača, jedan salon za uljepšavanje kućnih ljubimaca, dvije veterinarske ambulante i  jedna turistička agencija.

Brošura „Kvarner Family“, kao vodič kroz obiteljski smještaj na Kvarneru, bit će početkom sljedećeg tjedna prisutna u turističkim zajednicama i info centrima ciljem Kvarnera.

Uz postojeći web portal ''Kvarner Family'', u  tijeku je izrada i ''Pet Friendly'' web portala, na kojem će biti objavljene korisne informacije namijenjene gostima koji žele svoj odmor provesti s kućnim ljubimcima te iznajmljivačima koji pružaju takvu uslugu smještaja.

Obiteljski smještaj „Kvarner Family'' iz dana u dan raste i prisutan je u svim dijelovima kvarnerske regije i sada uključuje više od 300 iznajmljivača.



Pisane vijesti