Turističke nagrade "Simply the best"

U sklopu jubilarne 15. poslovno-turističke burze Put, održane krajem prošlog tjedna u Malinskoj na Krku, dodijeljene su godišnje nagrade i priznanja "Simply the best" za inventivnost i kreativnost u turizmu te doprinos razvoju turističke ponude lokalne zajednice koje zajednički dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i redakcija magazina "Way to Croatia", izvijestili su danas iz tog magazina.

Riječ je o ciljanim nagradama koje se dodjeljuju u četiri osnovne kategorije, pa su tako nagradu "Simply the best" za najbolji turizam ruralnog područja-OPG u kontinentalnom dijelu Hrvatske dobili Acin Salaš iz Tordinaca, a na Jadranu agroturizma Kalpić iz Lozovca.

Iste nagrade u kategoriji smještajnih objekata s cjelogodišnjim poslovanjem na kontinentu je dobio Hotel Welll iz Termi Tuhelj, a na Jadranu Hotel Aurora na Malom Lošinju.

U kategoriji manifestacija-uprizorenja legendi i povijesnih događaja najbolji ove godine su bile manifestacija na Jadranu Legendfest u Pićanima, a na kontinentu Legenda o picokima u Đurđevcu.

Za agencijske programe domaće ponude ovogodišnju nagradu "Simply te best" dobila je dubrovačka agencija Guliver Travel, dok su u kategoriji posebnih priznanja nagrade dobile manifestacije Renesansni festival u Koprivnici i Romantika u Saloni iz Solina te Ivo Eškinja, dugogodišnji direktor Turističke zajednice Biograda. (Hina)



Pisane vijesti