Stručni skup UNWTO-a i ETC-a o korištenju elektroničkog marketinga u promociji turističkih destinacija

Uoči Dana hrvatskog turizma 24. i 25. listopada, Zadar je domaćin dvodnevne majstorske radionice pod nazivom ''Poboljšanje vještina u razvijanju, primjeni i vrednovanju strategija i taktika e-marketinga''.
 
U Zadru, u Falkensteiner Hotels&Residens, dan uoči otvorenja Dana hrvatskog turizma, započet će stručni skup Svjetske turističke organizacije (UNWTO) i Europske komisije za putovanja (ETC). Majstorska radionica o korištenju elektroničkog marketinga u promociji turističkih destinacija, s naglaskom na socijalne mreže i mobilni marketing, pod nazivom održat će se 23. i 24. listopada 2013. godine, u domaćinstvu Ministarstva turizma i u organizaciji UNWTO-a i ETC-a.

Tijekom dvodnevnog UNWTO-ETC skupa, profesionalci u turizmu imat će priliku usavršiti svoje vještine u korištenju e-marketinga, ali isto tako raspravljati o trendovima, izazovima i mogućnostima korištenja suvremenih promocijskih alata. Službeni jezik majstorske radionice je engleski, no za potrebe domaćih sudionika bit će organizirano prevođenje s/na hrvatski jezik.

Više informacija o radionici, kao i obrazac za prijavu, može se naći na internet stranici UNWTO-a , a poveznice i na stranicama Ministarstva turizmaHrvatske turističke zajednice. Prijavu na radionicu, kao i rezervaciju hotela, moguće je  izvršiti isključivo putem interneta tj. online obrazaca najkasnije do 10. listopada 2013.

Podsjećamo, na 20. zasjedanju Glavne skupštine Svjetske turističke organizacije (UNWTO), održanom krajem kolovoza u Zambiji i Zimbabveu, ministar turizma Darko Lorencin izabran je za potpredsjednika Glavne skupštine, kao predstavnik regije Europa, te je Hrvatska izabrana u Izvršno vijeće Svjetske turističke organizacije.



Pisane vijesti