Ministar Ostojić na sajmu f.re.e. u Münchenu, 20. i 21. veljače

Ministar turizma Veljko Ostojić će 20. i 21. veljače 2013. posjetiti sajam f.re.e. u Münchenu, jedan od najvažnijih turističkih sajmova u Njemačkoj i Europi, gdje će obići predstavljenu ponudu posebnih oblika turizma, pridružiti se štandu Hrvatske turističke zajednice te obići ostale vrlo zanimljive sadržaje.

Ministar Ostojić će se sa suradnicima, između ostalog, susresti s potpredsjednikom za turizam ADAC-a (njemačkog i najvećeg europskog automobilskog kluba) Maxom Stichom,  s kojim će razgovarati o nautici i drugim važnim temama. Tijekom posjeta sajmu susrest će se i s Markusom Schildhauerom, direktorom Njemačke udruge biciklista (ADFC) za Bavarsku, s predstavnicima njemačkog turoperatora FTI-ja te s ostalim važnim predstavnicima turističkog sektora Bavarske.

S predstavnicima Uprave Sajma razgovarat će o posebnim zajedničkim projektima koje Hrvatska sprema kao zemlja partner sajma za sljedeću godinu, a susrest će se i s predsjednikom bavarskog parlamentarnog odbora za gospodarstvo Erwinom Huberom.

Sajam u Münchenu jedan je od šest najvažnijih turističkih sajmova u svijetu, a na njemu se održava niz stručnih skupova i radionica iz šest područja: turizma, caravaninga i svijeta mobitela, vodenih sportova, biciklizma, sporta i aktivnosti na otvorenom te različitih oblika putovanja. Hrvatska će 2014. godine biti i partner ovog sajma, što će zasigurno pridonijeti dodatnoj popularnosti domaćih odredišta na njemačkom tržištu, s kojeg je u 2012. ostvaren rast broja turističkih dolazaka i noćenja.
 

 



Najave