Maškarani vikend u Crikvenici

Maškarani vikend pred nama donosi nova zanimljiva i raznovrsna događanja na crikveničkome području. Tako će se 2. i 3. veljače od 9 ujutro u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici održavati tradicionalni 8. karnevalski turnir u rukometu i mini rukometu, a organizira ga Primorska škola rukometa. Na turniru će sudjelovati dvadesetak dječjih ekipa.

U subotu, 2. veljače, će u 20 sati u šatoru započeti još jedna u nizu ludih maškaranih zabava. Grupe "Trend" i "Point" će zagrijati publiku, a glavni glazbeni gost večeri je Šajeta.

Maškare Crikvenica će se u subotu, 2. veljače 2013. predstaviti i na Trgu bana Jelačića u Zagrebu te sudjelovati na 187. samoborskom fašniku, a uz predstavnike Turističke zajednice i grada Crikvenice, u promociji će sudjelovati i Udruga za umirovljenike Crikvenice "Sunce", Karnevalska udruga "Kirci", Udruga za narodne običaje "Matkovići", Udruga za narodne običaje "Gornji kraj - Ladvić" te Jakovarske krabulje i Udruga mladeži "Jadranovo".

Osim za nastavak uzbudljivoga i veseloga karnevalskoga turnira u rukometu i mini rukometu, nedjelja, 3. veljače, je rezervirana za čajanku i tombolu u šatoru te zabavu uz grupu "Trend", s početkom u 15 sati. Naravno, u tijeku je i dalje nagradna igra "Ćapaj mačku", koja će 12. veljače jednog sretnog posjetitelja razveseliti automobilom "Renault Clio". 

Detaljnije informacije se mogu pronaći na internetskim stranicama: www.maskare.net i  www.rivieracrikvenica.com.

Organizator Maškara 2013. u Crikvenici je Turistička zajednica grada Crikvenice, suorganizator "Krasnica" d.o.o. Rijeka, a pokrovitelj Grad Crikvenica.



Najave