Zagorje kul fešt

U jubilarnoj drugoj godini MUZEJ HRVATSKOG ZAGORJA u atriju Dvorca Oršić u Gornjoj Stubici organizator je događanja pod nazivom ZAGORJE KUL FEŠT, 6. 7. 2012. (petak) s početkom  u 20 sati.

Svi posjetitelji moći će uživati u vrhunskom glazbenom doživljaju, od klasične glazbe, preko jazza, sve do progresivnog rocka.

Na festu će nastupiti: JURICA VUGREK (Poznati mladi zagorski glazbenik studirao je na konzervatoriju u Klagenfurtu u Austriji i zabilježio niz hvalevrijednih nastupa diljem Hrvatske); E BOP SAX QUARTET (E Bop sax quartet u sastavu Matija Forko (alt sax), Hrvoje Forko (bariton sax), Tomislav Frigan (tenor sax) i Dražen Škrlec (sopran sax, alt sax) osnovan je početkom 2009. kao rezultat želje i potrebe ovih mladih glazbenika za nešto drugačijim glazbenim izričajem); KARMA GURU (Band koji dolazi iz Tuzle, prvi put u Zagorju); NOXIN (Grupa NOXIN nastupala je u 2012. u Zagrebu, Dubrovniku, Osijeku i Slavonskom Brodu); ŽANAMARI & J'ANIMALS (Žanamari Lalić je pop-rock/alternative rock kantautorica, djeluje kao glavni vokalist i autor glazbe i stihova u bendu J'Animals); PICKSIEBNER (Picksiebner se okuplja 2003. godine. Najpoznatiji hitovi su zasigurno dvije suradnje "Stolica za ljuljanje" (duet  Picksiebner i Goran Bare), te „Bolje grob nego job“ (Picksiebner  feat. Hladno pivo).

ULAZ JE BESPLATAN.

Program će na početku večeri obogatiti nastup UDRUGE MLADIH FENIKS iz Oroslavja, a postavljeni su i razni štandovi s kupinovim vinom, medicom, suvenirima.



Najave