Hrvatsko Podunavlje predstavljeno na poslovnoj turističkoj radionici u Beču

U Beču je, u terminu od 22. do 24. siječnja 2012. godine, održana poslovna radionica „Fachmesse ACTB“  (Central European Travel Business), kojoj su nazočili predstavnici 48 zemalja, 790 međunarodnih kupaca i zastupnika medija te 422  izlagača. Hrvatska je zastupljena u okviru svog članstva u Udruženju dunavskih gradova,  Die Donau kroz koji uspješno prezentira turističku ponudu hrvatskog Podunavlja.

Hrvatska je predstavljena kroz prezentacije i razgovore koje su s austrijskim partnerima održali direktorica Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije, Rujana Bušić Srpak i direktor Turističke zajednice Iloka, Ivica Miličević.

U sklopu sajma, održana je i zajednička konferencija za medije „Österreich Werbung“  i „Die Donau“,  gdje su pred više od 150 stranih novinara predstavljeni noviteti turističke ponude hrvatskog Podunavlja, kao što su mogućnost prihvata  kruzera na Dunavu, Vukovaru i Iloku, novi turistički proizvodi s naglaskom na gastronomiju i enologiju te aktivni turizam poput biciklizma i pješačenja.



Pisane vijesti