Službeno otvoren novi riječki Turističko informativni centar

Novi prostor riječkog Turističkog informativnog centra, koji već nekoliko mjeseci radi na novoj adresi Korzo 14, otvoren je danas svečanim okupljanjem, koje je uslijedilo poslije uređenje atraktivnog prostora u duhu novog vizualnog identiteta Turističke zajednice grada Rijeke, čime započinje usklađivanje s vizualnim identitetom Turističke zajednice Kvarnera. Novi logotip prate tri riječke boje kao i slogan „Različitost je lijepa“. Prostor ispunjavaju neke od istaknutih riječkih znamenitosti, koje će se povremeno izmjenjivati s drugim obilježjima grada Rijeke.

Prisutne je pozdravio direktor Turističke zajednice grada Rijeke, Petar Škarpa, a svečanu vrpcu prerezao karnevalski gradonačelnik, Meštar Toni u društvu novoizabrane Kraljice Karnevala Nine Simčić. Gradonačelnik „na odmoru“ Vojko Obersnel okušao se za to vrijeme na radnom mjestu informatora u novom TIC-u.

Ovom je prigodom Margarita Maruškić, voditeljica razvoja novih proizvoda Atlasa, predstavila novu brošuru posvećenu Rijeci, koja pozicionira Rijeku kao samostalno odredište za duži boravak gostiju, a tiskana je na 5 jezika – hrvatskom, engleskom, njemačkom, talijanskom i španjolskom.

 



Pisane vijesti