"Dani smokav i sportskog ribolova"

Turistička zajednica Vinodolske općine u suradnji s Poljoprivrednom zadrugom "Plodovi Vinodola" i sportsko-ribolovnim društvom "Šaran", organizira po šesti put manifestaciju "Dani smokav i sportskog ribolova", u petak, 26. i subotu, 27. kolovoza 2011. godine.

Dani smokav i sportskog ribolova zamišljeni su kao manifestacija integralnog proizvoda turističke ponude vinodolskog područja, koja će raznim sadržajima i ponudom pokušati privući čim veći broj posjetitelja, te time dati svoj doprinos razvoju sportsko-ribolovnog i ostalih posebnih oblika turizma kako bi se obogatila turistička ponuda.

Program

petak, 26. 8.

Tribalj – Ethno Hotel Balatura

  • 18.00  - službeno otvorenje manifestacije „Dani smokav i sportskog ribolova“, Tribalj 2011. (prikazivanje filmova "Frankopani" i "Evanđelje po Kloviću" autora Bernardina Modrića; degustacija delicija, slastica i pića od smokve i drugih autohtonih poljoprivrednih proizvoda, specijalitet: juha od slanutka i smokava)

subota, 27. 8.

Tribalj, jezero         

  • 07.00  - 14.00 - Službeni početak ribolovnog natjecanja u disciplini Lov ribe udicom na plovak na nivou Hrvatske (prijateljsko natjecanje) 
  • 14.00 - 20.00  - sajam smokve i proizvoda od smokve - izlagači s područja Primorsko-goranske županije, suveniri ekoloških i ručno izrađenih proizvoda, domaća jela i slastice
  • 14.00  - službeni kraj ribolovnog natjecanja i proglašenje pobjednika ribolovnog natjecanja (uručenje nagrada)
  • od 15.00 - degustacija specijaliteta; fiš-paprikaš i pekmezača od smokava ; druženje uz Tamburaški sastav "Frankopani"


Najave