Istraturist će do kraja lipnja dopvršiti Resort 'Garden Istra'

Umaška hotelsko-turistička tvrtka Istraturist do kraja lipnja ove godine tržištu će ponuditi novi turistički proizvod Resort 'Garden Istra', u sklopu kojeg će osim brojnih drugih atraktivnih sadržaja u skladu s istarskom tradicijom izgraditi i novi hotel s četiri zvjezdice, u koji će biti uloženo 22 milijuna eura.

Time će se, kako se doznaje iz Istraturista, dovršiti trogodišnja investicija u taj Resort, ukupno vrijedna 29 milijuna eura.

U prvoj fazi te investicije (2004.) izgrađene su nove depadanse na mjestu starih, kapaciteta 200 smještajnih jedinica, te uređeni okoliš i sportski tereni, u što je uloženo 7 milijuna eura.

Izgradnjom novog hotela ove godine, s 300 smještajnih jedinica (koji se gradi na mjestu starog), zaokružuje se ponuda Resorta 'Garden Istra', koji će se prostirati na ukupno 60 tisuća četvornih metara.

U središtu Resorta, i uz hotel, će se nalaziti tzv. istarski trg s recepcijom za prijem gostiju, te bar, butici, salon ljepote, 'poslovni kutak' i drugi sadržaji. Tu je i vanjski zabavni centar, oblikovan kao 'istarsko selo', s vodenim parkom na nekoliko razina, kao osnovnim elementom zabave i ugođaja.

Resort 'Garden Istra' će se, napominju iz Istraturista, marketinški pozicionirati na tržištu kao visoko-komforni 'sport&family resort', koji će isticati elemente prepoznatljive istarske arhitektonske i kulturne baštine. (Hina)



Pisane vijesti