'Božićna priča' na imanju obitelji Salaj

Državni tajnik za turizam Zdenko Mičić i direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić posjetili su imanje obitelji Salaj u Grabovnici nedaleko grada Čazme u Županijij bjelovarsko-bilogorskoj, koja je s četiri osvojena "Zelena cvijeta" proglašena najuređenijom hrvatskom županijom.

Na spomenutom imanju je, paljenjem više od 300 tisuća lampica, dan ranije započeo svečani kulturno - umjetnički božićni program koji će trajati do 6. siječnja 2006. godine.

Obitelj Salaj već niz godina uređenjem i brigom o svojoj okućnici plijeni pažnju javnosti, za što su dobili mnogobrojna priznanja i nagrade. (2004. i 2005. godine: najljepša okućnica kontinentalne Hrvatske).

"Božićna priča uobličena je u turistički program koji agencije nude u svojoj ponudi, a cijeli projekt obitelji Salaj uživa potporu Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka za bavljenje turizmom na seoskom imanju.

Ovogodišnji božićni program na imanju obitelji Salaj poduprli su grad Čazma, Centar za kulturu Grada, Turistička zajednica Čazme i Turistička zajednica Bjelovarsko bilogorske županije.

Imanje obitelji Salaj pod božićnom rasvjetomImanje obitelji Salaj pod božićnom rasvjetom
Državni tajnik za turizam Zdenko Mičić na početku programa Direktor Glavnog ureda HTZ-a sa Zlatkom Salajem i predstavnicima Turističke zajednice i grada Čazme

Žive jaslice u programu Božićne pričeŽive jaslice u programu Božićne priče

 

 

 



Pisane vijesti