Izrazi sućuti povodom odlaska Miroslava Ćire Blaževića

Ministrica Nikolina Brnjac i Ministarstvo turizma i sporta uputili su izraze iskrene sućuti povodom odlaska legendarnog trenera Miroslava Ćire Blaževića.

Poštovana obitelji Blažević,

S neizmjernom tugom primili smo vijest o odlasku legende hrvatskog i svjetskog sporta, gospodina Miroslava Ćire Blaževića.

Naša sportska obitelj izgubila je čovjeka koji je svojim uspjesima ispisao najsjajnije stranice povijesti našeg sporta, čiji vrhunci su postignuti 1982. i 1998. godine. U nizu izvanrednih postignuća koje je ostvarivao u Hrvatskoj i svijetu, posebno će upamćeni ostati Dinamov naslov prvaka i bijeli šal s kojim si je već tada osigurao mjesto među legendama te vječna bronca Vatrenih iz Francuske.

Njegovo znanje, šarm i zarazna energija osvojili su svakoga tko ga je poznavao. S uspomenama koje nam je ostavio zadužio nas je zauvijek i zato sjećanje na našeg Ćiru nikad neće izblijedjeti.

Poštovana obitelji, u ovim iznimno teškim trenucima velike žalosti, primite izraze iskrene sućuti u ime ministrice Nikoline Brnjac i svih djelatnika Ministarstva turizma i sporta.

Pisane vijesti