Radionicom u Vinkovcima završile jednodnevne stručne radionice za natječaj za program Erasmus+ Sport 2023

​U Vinkovcima je jučer održana posljednja stručna radionica osmišljavanja i razrade projektnih ideja za potencijalne prijavitelje na natječaj za program Erasmus+: Sport 2023 u organizaciji Ministarstva turizma i sporta.

Od objavljivanja Poziva Europske komisije na podnošenje prijedloga za program Erasmus+: Sport za 2023. godinu, održane su besplatne jednodnevne stručne radionice u Šibeniku, Sisku i Vinkovcima na kojima je sudionicima omogućeno stjecanje primjenjivih znanja. U prvom dijelu radionice, sudionici su imali priliku naučiti na koji način registrirati sportsku udrugu na portalu Europske komisije, saznati gdje pronaći i kako pripremiti odgovarajuće obrasce te gdje se nalazi vodič za prijavitelje i ostala potrebna dokumentacija. U drugom dijelu radionice sudionici su u manjim grupama, uz pomoć moderatora, imali priliku razraditi ključne elemente projektnih prijedloga u svim programskim područjima te raditi na izradi projektnog proračuna.

Rok za podnošenje prijedloga na natječaj za program Erasmus+: Sport za 2023. godinu za ključnu aktivnost 1 - mobilnost sportskog osoblja je 23. veljače 2023. godine u 12:00 sati, dok je rok za podnošenje prijedloga u okviru ključne aktivnosti 2 - suradnička partnerstva, mala partnerstva, neprofitna europska sportska događanja, jačanje kapaciteta u području sporta - 22. ožujka 2023. u 17:00 sati.

Želimo svim potencijalnim prijaviteljima puno uspjeha u razradi i prijavi projektnih ideja.

Pisane vijesti