Poziv na stručne radionice za potencijalne prijavitelje na natječaje za program Erasmus + Sport

Ministarstvo turizma i sporta organizira besplatne jednodnevne radionice osmišljavanja i razrade projektnih ideja za potencijalne prijavitelje na natječaj Europske komisije za program Erasmus + Sport. Poziv je objavljen 24. studenoga 2021. godine. Više detalja možete vidjeti na stranicama Europske komisije.

Stručne radionice za osmišljavanje i razradu projektnih ideja za potencijalne prijavitelje na natječaje za program Erasmus+ Sport 2022. održat će se prema sljedećem rasporedu:
  1. Varaždin, 10. veljače 2022.
  2. Karlovac, 15. veljače 2022.
  3. Slavonski Brod, 17. veljače 2022.
Predviđeno trajanje radionice je od 9:00 do 16:00 sati.

Radionice su namijenjene isključivo za dionike u sustavu sporta.

Radionice će omogućiti sudionicima stjecanje primjenjivih znanja za prijavu vlastitih projekata. U prvom dijelu radionice sudionici će dobiti sve važne informacije o samom pozivu i prihvatljivim aktivnostima, prijavi na portal Europske komisije te potrebnoj dokumentaciji. U drugom dijelu radionice održat će se praktične vježbe iz izrade projektnog prijedloga, stoga sudionici trebaju, ako imaju mogućnost, ponijeti sa sobom prijenosno računalo.

Sudjelovanje na radionici ograničeno je na maksimalno 25 sudionika. Predstavnici zainteresiranih sportskih udruga se mogu prijaviti isključivo putem on-line prijave u kojoj moraju navesti ispred koje ustanove dolaze. Prijave će se zatvoriti nakon popunjenih 25 mjesta.

Organizator osigurava osvježenje i ručak za vrijeme trajanja radionice.

Prijave za pohađanje stručne radionice prema lokacijama nalaze se na sljedećim poveznicama:

Napomena: radionica je namijenjena sudionicima koji već razmatraju prijavljivanje na natječaje za  Erasmus + Sport program kako bismo im pomogli u detaljnoj razradi njihovih projektnih ideja. Za sudjelovanje na događanju potrebno je imati valjanu EU digitalnu covid potvrdu ili potvrdu o testiranju (valjani PCR ili brzi antigenski test).



Pisane vijesti