Državni tajnik Mičić na sajmu autobusera

'RDA Workshop', 31. sajam autobusera, na kojem će između 1.300 izlagača iz 30 zemalja nastupiti i trideset izlagača iz Hrvatske otvara se u utorak, 2. kolovoza u 9.30 sati uz pozdravnu riječ Zdenka Mičića, državnog tajnika za turizam, Güntera Kozlowskog, državnog tajnika u Ministarstvu za promet i gradnju iz Republike Nortrhein-Westfallen te Angele Spitzig, gradonačelnice grada Kölna.

Konferencija za novinare Hrvatske turističke zajednice u okviru koje će posebno biti najavljeno održavanje Skupštine RDA u Zadru sljedeće godine predviđena je za 13.15 sati.

Hrvatska turistička zajednica će prezentirati turističku ponudu na štandu veličine 60 m˛, a događanjima u organizaciji HTZ-a će nazočiti Zdenko Mičić, državni tajnik za turizam, Milo Sršen, pomoćnik direktora Glavnog ureda HTZ-a te Zlatko Deželjin, direktor predstavništva HTZ-a u Frankfurtu.

Hrvatska turistička zajednica će 3. kolovoza biti sudomaćin na domjenku u organizaciji direkcije RDA Workshop-a na kojem će nastupiti klapa Bonaca i bit će serviran hrvatski kolač.

Također, Hrvatska turistička zajednica je za potrebe nastupa na sajmu u Kölnu izradila poseban film o autocestama u Hrvatskoj s naglaskom na novoizgrađenim dionicama.



Pisane vijesti