Sastanak komisije za Europu Svjetske turističke organizacije (UNWTO) u Vilniusu

U Vilniusu je danas održan 60. sastanak komisije za Europu Svjetske turističke organizacije (UNWTO). Hrvatsku je delegaciju predvodila pomoćnica ministra turizma Olivera Shejbal. Na sastanku su raspravljena izvješća o radu brojnih tehničkih odbora, izvršenja programa rada, predstavljeni rezultati turističke 2015. godine kao i predviđanja za ovu godinu, dok je posebna tema bila sigurnost u turizmu.

U Vilniusu je danas održan 60. sastanak komisije za Europu Svjetske turističke organizacije (UNWTO). Hrvatsku je delegaciju predvodila pomoćnica ministra turizma Olivera Shejbal.

Na sastanku su raspravljena izvješća o radu brojnih tehničkih odbora, izvršenja programa rada, predstavljeni rezultati turističke 2015. godine kao i predviđanja za ovu godinu, dok je posebna tema bila sigurnost u turizmu.

Također, održan je tehnički seminar s izuzetno zanimljivim predavačima koji su govorili o trenutno važnoj temi novih poslovnih modela, mogućnostima koje pružaju, ali i poremećajima na tržištu koje mogu izazvati.



Pisane vijesti