Valamar Riviera provodi program besplatnog ljetovanja za djecu

Valamar Riviera već treću godinu zaredom provodi program „Tisuću dana na Jadranskom moru“ kojim će dodijeliti donacije za potporu projektima usmjerenima na rad s djecom. Na natječaj koji je bio otvoren od 11. do 27. travnja mogle su se prijaviti institucije, škole i registrirane udruge sa sjedištem u Republici Hrvatskoj.

U okviru ovog nacionalnog programa donacija Valamar Riviera dodijelit će tisuću besplatnih noćenja s uključenom uslugom polupansiona ili pansiona u jednom od svojih hotela i ljetovališta te kampova. Donacije se dodjeljuju u svrhu podupiranja projekata za rad s djecom bez odgovarajuće obiteljske skrbi, iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, s određenim zdravstvenim poteškoćama kojima bi boravak na moru koristio u smislu liječenja ili oporavka te djeci s posebnim potrebama.

Povjerenstvo Valamar Rivijere sukladno uvjetima natječaja zaprimilo je prijavnice od ukupno 34 udruge, institucije i škole. Besplatna noćenja za grupe djece i njihove stručne voditelje odobrit će se za 28 udruga i škola prema raspoloživim terminima u Valamarovim hotelima, ljetovalištima i kampovima, a sve u okviru ukupnog fonda donacija od tisuću besplatnih noćenja.

U okviru ovog programa, Valamar Riviera je tijekom protekle dvije godine omogućila besplatno ljetovanje za više od 650-ero djece iz cijele Hrvatske.

„Tisuću dana na Jadranskom moru“ provodi se u okviru Valamarovog programa društveno odgovornog poslovanja kroz koji Valamar Riviera aktivno i kontinuirano podupire udruge i inicijative u lokalnoj zajednici, brine o najugroženijim i najpotrebitijim slojevima društva te doprinosi razvoju kulture uzajamnosti.



Pisane vijesti