Na Makarskoj rivijeri za praznike 500 gostiju

U četiri otvorena hotela na Makarskoj rivijeri Novu godinu dočekat će oko 500 gostiju, među kojima više od 400 stranaca.

Hotel Aurora u Podgori pripremio je novogodišnje slavlje za oko 200 austrijskih turista koji će posredstvom jedne turističke agencije tjedan dana boraviti na zimskom odmoru u Podgori.

U makarskom hotelu Miramare smjenu godina zajedno će slaviti oko 200 turista toga i hotela Biokovo, a smještajni kapaciteti obje hotelske kuće su popunjeni, dok je cijena novogodišnje večere 50 eura. Ujedno, gotovo 100 gostiju iz Bosne i Hercegovine ugostit će za novogodišnje praznike hotel Bonaca, koji također ima popunjene postelje.

Sve ostale hotelske kuće na Makarskom primorju, među kojima i vodeći hoteli, za smjenu godina ostaju zatvorene jer im se dvodnevno ili trodnevno poslovanje s visokim cijenama glazbenog programa ipak ne isplati, tvrde hotelijeri.

Novogodišnji doček priprema se i u nekoliko makarskih te restorana i kafića na Primorju, a na otvorenom prostoru Kačićevog trga domaćine i njihove goste zabavljat će splitski sastav Magazin, dok u ostalim mjestima ove godine neće biti zabavnog programa na trgovima ili drugim otvorenim prostorima.

(Hina)



Pisane vijesti